Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Η συντήρηση εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του καυστήρα



Το τακτικό service εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του καυστήρα και χαμηλότερες χρεώσεις στους λογαριασμούς του φυσικού αερίου ή του πετρελαίου όλο το χρόνο αφού η εγκατάστασή σας θα λειτουργεί με την βέλτιστη απόδοση.
Το κόστος της ετήσιας συντήρησης
είναι σίγουρα μικρότερο από την επιβάρυνση που προκύπτει από την αυξημένη κατανάλωση ενός ασυντήρητου λεβητοστασίου χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν το κόστος τυχόν βλάβης και της φθοράς των μηχανημάτων.
Η συντήρηση του καυστήρα πρέπει να εκτελείται από αδειούχους τεχνίτες προκειμένου να λειτουργεί με ασφάλεια , και οικονομία και κατ” επέκταση με μειωμένη ρύπανση τόσο για εμάς όσο και για το περιβάλλον.
Πέρα όλων των άλλων όμως η ετήσια συντήρηση του λέβητα είναι υποχρεωτική και από το κράτος και μάλιστα ανεξάρτητα του χρόνου λειτουργίας του.
Η πιο κατάλληλη χρονική στιγμή για τη συντήρηση του καυστήρα είναι κατά τους ανοιξιάτικους μήνες (δηλ. Απρίλιο – Μάιο – Ιούνιο ), όταν κλείνουν τα καλοριφέρ, για να μη μένουν μέσα στο λέβητα τα κατάλοιπα της καύσης ( κυρίως για πετρέλαιο ή βιομάζα ) όλο το καλοκαίρι που μειώνουν το προσδόκιμο χρόνος ζωής του λέβητα, καθώς γίνεται διάβρωση στα μέταλλά του, διότι στα κατάλοιπα της καύσης περιέχονται διοξείδιο του άνθρακα CO2, νερό H2O, μονοξείδιο του άνθρακα CO, και άνθρακας C, στοιχεία που οξειδώνουν τα μέταλλα, και ως εκ τούτου το λέβητά μας, είτε χαλύβδινο είτε μαντεμένιο.
Καλέστε την εταιρεία μας Δυναμική Τεχνική service στο 210.95.90.555 - 210.95.30.555 και θα έχετε την καλύτερη τιμή της αγοράς και τους καλύτερους αδειούχους τεχνικούς / Μηχανολόγους.